Over De Energiebespaarders

Duurzaam wonen voor woningeigenaren simpel en toegankelijk maken. Dat is waar wij elke ochtend voor opstaan. Wij geven jou als adviseur de tools om je klanten te helpen verduurzamen met gemak en zekerheid. Zoals de gratis Bespaarcheck, deskundig bespaaradvies en natuurlijk de regie over de hele uitvoering.

Daarvoor werken we met slimme software én hebben we slimme afspraken met erkende installateurs. Op ons platform verbinden we jouw klant met de meest geschikte installateurs voor de situatie van je klant. Ook zorgen we voor een goede garantie en dienstverlening na installatie, zoals hulp bij de aanvraag van subsidies. Daarnaast regel jij als DAK-adviseur de financiering met de Groene Hart Hypotheek. Zo regelen we verduurzamen samen.

Oprichters Mark en Jeffry komen uit de olie- en gassector. Zij zagen dat veel mensen energie besparen lastig vinden. Hoewel ze dat wel graag willen. Slim omgaan met een eindige hoeveelheid grondstoffen staat nu op de agenda. De Energiebespaarders dragen daar hun steentje aan bij, door verduurzamen voor iedereen goedkoper en eenvoudiger te maken. Onze vrouwen en mannen zijn programmeurs, creatievelingen, sociaal wetenschappers en bouwkundig experts. Met heel veel kennis van en ervaring met duurzame energie. Dat noemen wij duurzaam wonen zonder gedoe.