Voor adviseurs

Wij merken dat veel huizeneigenaren best willen verduurzamen. Maar zij hikken aan tegen de kosten en het uitzoekwerk. Daarom hebben wij een product ontwikkeld, waarmee jij jouw klant alle zorgen én het werk uit handen neemt. Wij zijn Groene Hart Hypotheken, een initiatief van DAK Intermediairscollectief, Tulp Hypotheken en De Energiebespaarders. En wij zijn er voor jou, de onafhankelijke adviseur, en jouw klanten.

Adviseren over maandlasten is jouw kracht. Hoe kun je dat beter doen, dan met een hypotheek waarmee mensen dubbel besparen? Namelijk op de energierekening én hun rente. De Groene Hart Hypotheek is niet alleen voor huizen met energielabel A. Hiervoor krijgt je klant ook rentekorting, maar de meeste winst haal je bij ‘onzuinige’ huizen. Huizen met energielabel E, F of G. Daarom belonen we eigenaren die hun label met twee stappen verbeteren met rentekorting. Ook krijgen je klanten de korting voor het verduurzamingsadvies en het certificeren van het energielabel.

  • het verduurzamingsadvies, van € 189,- voor € 0,-
  • het verduurzamingsadvies plus de certificering van het energielabel, van € 484,- voor € 149,-

Meer weten over het verduurzamingsadvies, of de verduurzamingsaanpak?
Kijk dan op deze website, of neem contact op met een van onze accountmanagers via: sales@dak.nl

Interesse, maar nog geen lid van DAK

Groene Hart Hypotheken wordt exclusief via de adviseurs aangesloten bij DAK aangeboden. Zij hebben hiervoor een speciale training doorlopen waardoor ze beken zijn met het verduurzamingstraject. Zo biedt het advies over duurzaam wonen nieuwe kansen. Veel adviseurs hebben al de training Adviseur Duurzaam Wonen doorlopen, als je bovendien de training “verduurzamen doe je zo” hebt gevolgd, ben je te vinden in ‘vind een adviseur’ op de site van Groene Hart Hypotheken. Meer weten, neem dan contact op met een accountmanager. Je kunt ons bellen op 030 – 666 0007 of stuur een mail naar Sales@DAK.nl.

Meld je aan

Meer informatie over DAK Intermediairscollectief en het lidmaatschap

Al lid van DAK

Wil jij te vinden zijn op de site van Groene Hart Hypotheken?
Meld je dan aan voor de eerstvolgende training “verduurzamen doe je zo”.

Meer weten over deze nieuwe samenwerking?
Jouw accountmanager kan jou alles vertellen over Groene Hart Hypotheken en de training. Stuur een mail naar: Sales@DAK.nl. Heb je de training al gevolgd maar sta je nog niet op de site, laat het ons dan weten via een mail naar: Sales@DAK.nl. Dan lossen we dat gelijk op.

Interesse in de Groene Hart Hypotheek, maar nog geen lid?
Ben je hypotheekadviseur, heb je interesse in de Groene Hart Hypotheek, maar ben je nog geen lid van DAK? Praat met ons! , of mail naar Sales@DAK.nl