Verduurzamen: Heel simpel

Waarom zou je verduurzamen? Omdat je bespaart op je energierekening. En voor die lagere rekening krijg je een warm en goed geventileerd huis, wat fijn woont! Bovendien krijgt je huis een beter energielabel, waardoor de waarde van je woning stijgt. Geen geld? Gedoe? Niet met Groene Hart Hypotheken.

Laat ons het uitzoeken en regelen
Er kan meer dan je denkt. Je kan vaak grote stappen zetten met een paar maatregelen. Vraag het aan een hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De hypotheekadviseurs op deze site werken samen met De Energiebespaarders. Die bieden wel acht energiebesparende oplossingen. Met de Bespaarcheck en persoonlijk advies vergelijk je hoeveel je per oplossing bespaart. Bijvoorbeeld met spouwmuurisolatie, of met zonnepanelen. Zo haal jij het meeste uit jouw investering. Heb je een keuze gemaakt, dan regelen we voor jou de financiering én de hele installatie.

Verduurzamingsadvies

  • bij Groene Hart Hypotheken voor: € 0,-
  • normaal: € 189,-

Verduurzamingsadvies met certificering

  • bij Groene Hart Hypotheken voor: € 149,-*
  • normaal € 484,-

*Voorwaarde: een of meer installaties van verduurzamingsoplossingen worden uitgevoerd door De Energiebespaarders. Laat je De Energiebespaarders het werk niet doen? Regel dan zelf een erkende partij voor het certificeren van het energielabel.