Over Tulp Group

Met een Groene Hart Hypotheek krijg je ook contact met mensen van Tulp. Tulp is een organisatie die leningen verstrekt aan particulieren en bedrijven. Tulp Group doet dit voor verschillende merken in de markt. Onder haar eigen naam, maar nu ook voor de Groene Hart Hypotheek. Omdat de mensen van Tulp erg ervaren zijn in het beoordelen van leningen en het beheer van de hypotheek volledig kunnen verzorgen, is jouw Groene Hart Hypotheek in goede handen bij Tulp.

Of je nu bij ons een hypotheek voor aankoop, verbouwing of herfinanciering aanvraagt. Of voor een verduurzaming, met de Groene Hart Hypotheek zit je goed.

De Groene Hart Hypotheek kent ook lange rentevaste periodes. Dan weet je precies waar je aan toe bent. Maar wil je toch een kortere periode, dan kan dat. Jij bepaalt. En los je tussendoor veel af, dan gaat je rente omlaag. Zo vast is die rente dus niet, want de Groene Hart Hypotheek kan meebewegen met jouw situatie.

Paul Wessels en Pierre de Vos hebben Tulp Group in 2015 opgericht. Samen met hun team staan zij voor heel veel ervaring in de financiële dienstverlening. Daar pluk jij met de Groene Hart Hypotheek de vruchten van.