Je eerste huis

Je eerste huis en je eerste hypotheek: daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Welke hypotheek past echt bij jou? Hoeveel kun je lenen en wat zijn dan je maandlasten? Misschien wil je verbouwen en verduurzamen. Voor verduurzamen kun je meer lenen: tot wel 106% van de waarde van je woning. Wij denken graag met je mee.

Wij willen dat iedereen zijn huis kan verduurzamen. Daarmee bespaar je op je energierekening en woon je fijner. Bij ons bespaar je dubbel: op je energiekosten én met rentekorting. Die krijg je als jouw energielabel twee stappen verbetert. Het maakt niet uit hoe onzuinig je eerste huis is. Wij belonen wat je doet. Of je nou van energielabel D naar B gaat, of van G naar E.

Waarom de Groene Hart Hypotheek?

  • advies over hoe je kan verduurzamen en wat dat kost, plus de hele uitvoering
  • rentevoordeel indien de woning na verduurzaming twee stappen is verbeterd
  • rentevoordeel indien de woning energielabel A heeft of krijgt door te verduurzamen

Maak een afspraak voor de hypotheek en de verduurzaming bij jouw hypotheekadvsieur. De hypotheekadviseur kan jou vertellen wat je moete weten over het kopen van een huis. Bovendien weet je adviseur alles over de financiële aspecten die komen kijken bij het kopen van een huis en de verduurzaming . Weet je al welk huis je wil kopen? Doe de Bespaarcheck om te kijken wat verduurzaming je oplevert. Met de Groene Hart Hypotheek past verduurzamen altijd in je budget en kunnen we je bovendien helpen met het uitvoeren van de verduurzaming!