Over De Energiebespaarders

Duurzaam wonen simpel en toegankelijk maken. Daar staan wij elke morgen voor op. Wij bieden jou als woningeigenaar de tools en diensten om met gemak en zekerheid te verduurzamen. Zoals de Bespaarcheck, deskundig advies en natuurlijk de hele uitvoering.

Daarvoor hebben wij slimme software én slimme afspraken met erkende installateurs. Op ons platform verbinden we jou als woningeigenaar met de meest geschikte installateurs voor jouw situatie. Ook zorgen we voor een goede garantie en dienstverlening na installatie, zoals hulp bij de aanvraag van subsidies. En heb je financiering nodig? Voor de Groene Hart Hypotheek én al het werk ga je naar jouw DAK-adviseur. Die regelt het samen met jou en ons.

Oprichters Mark Zaal en Jeffry Broek komen uit de olie- en gassector. Zij zagen dat veel mensen energie besparen lastig vinden. Hoewel ze dat wel graag willen. De Energiebespaarders helpen. Onze vrouwen en mannen zijn programmeurs, creatievelingen, sociaal wetenschappers en bouwkundig experts. Met heel veel kennis van en ervaring met duurzame energie. Dat noemen wij duurzaam wonen zonder gedoe.