Verduurzamen zonder gedoe

Verduurzamen is goed voor je wooncomfort, je portemonnee en het milieu. Je woning verduurzamen kan nu snel, veilig en makkelijk. Als je weet bij wie je moet zijn en wie je kan vertrouwen. Wil je weten hoe jij jouw huis kan verduurzamen, wat het kost en welke installateurs het werk kunnen doen? Zoek dat niet zelf uit, maar geef al het werk uit handen aan De Energiebespaarders!

 • je hoeft je niet druk te maken of iets technisch kan
 • je hoeft geen aanbieders te vergelijken
 • je vergelijkt geen appels met peren

Isoleren, ventileren, zonnepanelen, cv-ketel, warmtepomp: wij zoeken uit wat bij jou en jouw woning past en regelen alles voor je! Met drievoudige garantie. Jij hoeft alleen nog maar te beslissen. Een ding is zeker: jij woont fijner en bespaart op je energierekening.

Verduurzamen: wat is er mogelijk?

Zo maken wij het je makkelijk

De onafhankelijke hypotheekadviseurs op deze site werken samen met De Energiebespaarders. Via jouw adviseur kun je dus alles regelen. Dit zijn al jouw voordelen:

 • één aanspreekpunt voor advies, financiering en uitvoering
 • uitgebreide inspectie en advies op maat voor jouw woning
 • offertes die wij voor jou vergelijken in een online omgeving
 • cashback op de hele adviesprijs als De Energiebespaarders het werk mogen uitvoeren
 • coördinatie van alle installaties én nazorg met een drievoudige garantie
 • facturatie van alle leveranciers via De Energiebespaarders, dus geen aparte rekeningen van verschillende installateurs

Verduurzamingsadvies

 • bij Groene Hart Hypotheken: € 0,-
 • normaal: € 189,-

Verduurzamingsadvies met certificering

 • bij Groene Hart Hypotheken voor: € 149,-*
 • normaal: € 484,-

Neem je geen Groene Hart Hypotheek? Dan krijg je 50% korting als je kiest voor een Simpel of Compleet pakket.

*Voorwaarde: een of meer installaties van verduurzamingsoplossingen worden uitgevoerd door De Energiebespaarders. Laat je De Energiebespaarders het werk niet doen? Regel dan zelf een erkende partij voor het certificeren van het energielabel.

Bespaar op je financiering
Verduurzamen betekent investeren voor meer wooncomfort én om te besparen. Heb je dat geld niet liggen? Kies dan voor de Groene Hart Hypotheek. Dankzij de scherpe rente bespaar je al. Bovendien krijg je korting op je rente als je je energielabel met twee stappen verbetert. Of je nu van energielabel G naar E gaat, of van D naar B! Heb je al B of A? Dan krijg je ook daarvoor korting. Zo helpen we heel Nederland om te besparen. En wonen we met z’n allen steeds groener.

Waarom verduurzamen met De Energiebespaarders?
Alles onder één dak
Volledig inzicht in hoe je kan besparen met de bespaarcheck, persoonlijk advies, vrijblijvende offertes en de hele installatie. Bij De Energiebespaarders kun je terecht voor alle energiebesparende maatregelen.

Nauwkeurige berekeningen en een scherpe prijs.
Met onze slimme software kunnen we jouw woning en wensen tot in detail in kaart brengen. Op basis daarvan maken we nauwkeurige berekeningen voor de mogelijke installaties. Je krijgt een scherpe prijs en wij berekenen ook geen voorrijkosten.

De beste installateurs
Wij selecteren erkende installateurs op basis van kwaliteit en klantervaring. Natuurlijk zijn zij gecertificeerd voor hun vakgebied.

Eén aanspreekpunt voor hele project
Wij helpen je met de keuze, maar blijven ook tijdens en zelfs na het werk je aanspreekpunt.

Drievoudige garantie
Bij ons krijg je product- en installatiegarantie. Maar ook extra garantie op de uitvoering, mocht er toch iets anders gaan dan gepland.