Verduurzamen met gemak en zekerheid

Zelf uitzoeken hoe je moet verduurzamen? Dat is pas gedoe. Je weet niet wat voor jouw huis de beste oplossing is. Of wat je wil, technisch wel kan. Je moet offertes opvragen bij verschillende aanbieders. Dat kan anders. Bij De Energiebespaarders heb je één aanspreekpunt. De Energiebespaarders adviseren je over de beste aanpak voor jou en regelen al het werk met erkende installateurs. Dat betekent gemak én zekerheid voor jou. Wat je wil is een partij die echt alles voor je regelt, met de absolute zekerheid dat het goed is. De Energiebespaarders bieden dan ook een drievoudige garantie. Ook stemmen zij het werk van meerdere installateurs op elkaar af, zodat het snel af is. Als het kan binnen een dag.

Een klant vertelt hoe dat werkt: “Maar het is gelukt! Vanmorgen vroeg stond de eerste wagen voor de deur, de mensen van de spouwmuurisolatie. Die zijn begonnen met gaten boren om de muren te vullen met extra glaswolvezel. Daarna kwamen de jongens van de zonnepanelen. Gevolgd door de monteurs van de cv-ketel. En toen nog de jongens van de vloerisolatie. Eerlijk gezegd had ik er weinig vertrouwen in dat het écht allemaal af zou zijn op één dag. Maar hier zitten we, het is klaar. Iedereen is weg en het werkt.”

Advies en garantie


Onafhankelijk advies
Een deskundige komt bij jou langs om je woning te inspecteren. Je bent tot niets verplicht. Het advies en de offertes zijn vrijblijvend. Je weet zo precies wat de voorgestelde energiebesparende maatregelen kosten. Als je wil, kunnen we direct voor je aan de slag. Ons advies is onafhankelijk. Als wij spouwmuurisolatie adviseren, in plaats van zonnepanelen, dan is dat omdat dat voor jou de beste oplossing is.

Alleen erkende installateurs
Hoe weet je of die goedkoopste aanbieder goed is in wat hij doet? Wij werken alleen met erkende installateurs, met de juiste papieren. Wij hebben zelf ook de technische kennis om hun kwaliteit te kunnen beoordelen. Je weet dus zeker dat de mensen die bij jou thuis komen, hun vak verstaan.

Garantie van De Energiebespaarders
Wij verzekeren je van risicovrije installatie. Gaat er nou iets anders dan gepland en kom je er met de installateur niet uit, dan heb je De Energiebespaarders Garantie. Dat betekent dat we een andere partij het laten herstellen. Zo ronden we jouw project alsnog goed af. De Energiebespaarders Garantie betekent voor jou:

 • je bent 100% tevreden over de installatie
 • gaat er iets niet zoals je wil, dan inspecteert een onafhankelijke adviseur de situatie
 • wij vergoeden reparaties, tot €100.000

Hoe werkt de De Energiebespaarders Garantie?
Installatie blijft mensenwerk. Ben je toch niet tevreden over het resultaat, dan lossen we het op. Zo werkt de De Energiebespaarders Garantie:

 • de installateur krijgt natuurlijk de kans om zijn werk te herstellen
 • ben je daar niet tevreden over, of is er schade, dan laten we de situatie beoordelen door een onafhankelijke expert
 • is het werk inderdaad niet goed, dan schakelen we een andere partij in om eventuele schade te herstellen en het project af te ronden
 • wij betalen de kosten daarvan, tot €100.000
 • valt de installateur niets te verwijten, dan betaal je de kosten van de onafhankelijke expert (± €250)

Geldigheidsduur De Energiebespaarders Garantie
De Energiebespaarders Garantie geldt tot twee maanden na de datum van de installatie. Heb je een klacht over het werk van de installateur? Meld die dan binnen deze tijd bij ons. Wat zegt De Energiebespaarders Garantie over onze uitvoerders? Wij hebben alle vertrouwen in onze uitvoerders. Zij zijn echte experts in hun vakgebied en staan voor kwaliteit. Daarom durven wij de De Energiebespaarders Garantie te geven. Onze uitvoerders

 • hebben de juiste papieren
 • krijgen uitstekende reviews
 • zijn financieel gezond

Productgarantie
Wij bieden garantie voor ieder product dat onze uitvoerders installeren. De garantie verschilt natuurlijk per product. Wat de garantie is staat in de vrijblijvende offerte.

Installatiegarantie
Ook na de installatie heb je bij De Energiebespaarders recht op garantie. Deze garantie verschilt per gekozen oplossing. Ook de garantie voor jouw installatiewerk staat in de offerte.