Over Tulp

Tulp Group is een Nederlands hypotheekbedrijf. Zij verzorgt de behandeling van hypotheken voor verschillende merken. Naast haar eigen merken, Tulp Hypotheken en De Nederlandse, verzorgt Tulp nu ook de afhandeling van de Groene Hart Hypotheek.

Of je nu een hypotheek voor aankoop, verbouwing of herfinanciering aanvraagt voor je klanten, Tulp regelt de afhandeling samen met DAK. Ook voor een verduurzaming geldt: met de Groene Hart Hypotheek zit je goed.

De Groene Hart Hypotheek kan worden aangevraagd in de omgeving van DAK, waarmee automatisch de koppelingen naar Tulp zijn ingericht. Hierdoor zal het proces snel en efficient worden afgehandeld. Tulp werkt zeer nauw samen met de collega’s van DAK Hypotheekservice. Samen met DAK is een snelle straat ingericht om de service optimaal te maken. Dit biedt snel zekerheid voor jou en voor je klanten.

Paul Wessels en Pierre de Vos hebben Tulp opgericht in 2015. Samen met hun professionele team staan zij voor heel veel ervaring in de financiële dienstverlening. Daar pluk jij en je klant met de Groene Hart Hypotheek de vruchten van.