adviseur

 • Mijn (adres)gegevens die in de adviseur-zoekmachine staan kloppen niet. Waar kan ik mijn adreswijziging doorgeven?

  Een wijziging van je gegevens kun je doorgeven aan DAK Intermediairscollectief. DAK Intermediairscollectief geeft dit aan ons door in een update die zij versturen. Ongeveer twee weken nadat wij een update hebben ontvangen, worden jouw gegevens op onze website aangepast. Sta je er dan nog niet tussen, neem dan contact op met de desk accountmanagers van DAK Intermediairscollectief, bel 030 – 666 0007 of mail sales@dak.nl.

 • Ik wil mijn woning verhuren, mag dat?

  Bij Groene Hart Hypotheken mag je je woning onder strikte voorwaarden verhuren.
  Vraag deze voorwaarden op bij je hypotheekadviseur.

 • Ik wil graag weten of een overrule mogelijk op een van de punten in de acceptatiegids. Waar kan ik deze aanvragen?

  De Groene Hart Hypotheken Acceptatiegids geeft een beschrijving van algemene regels. Het kan voorkomen dat aanvragen niet helemaal voldoen aan deze regels. Dit wil
  dan niet per definitie zeggen dat Groene Hart Hypotheken geen hypotheek kan verstrekken. In dergelijke gevallen kun je een aanvraag bij Groene Hart Hypotheken
  ter beoordeling voorleggen, door middel van een overrule die je kunt aanvragen via service@GroeneHartHypotheken.nl. Groene Hart Hypotheken beoordeelt dergelijke aanvragen dan individueel en kan, bij uitzondering en altijd na goede argumenten, besluiten van de algemene regels af te wijken. Groene Hart Hypotheken legt dit besluit schriftelijk vast en geeft hiermee een overrule af.

 • Ik wil graag een aanstelling bij Groene Hart Hypotheken

  Groene Hart Hypotheken werkt exclusief samen met DAK Intermediarscollectief. De accountmanagers van DAK Intermediarscollectief kunnen vragen over de hypotheek en het verduurzamingstraject beantwoorden. Neem contact op met een accountmanagers en bel 030 – 666 0007 of mail sales@dak.nl.

 • Ik ben aangesloten bij DAK Intermedairscollectief maar ik kom niet in de adviseur-zoekmachine naar boven. Hoe kan dit?

  Het kan zijn dat wij de update van jouw aanstelling nog niet van DAK Intermediairscollectief hebben doorgekregen. Ongeveer twee weken nadat wij een update hebben ontvangen, wordt dit op onze website aangepast. Sta je er dan nog niet tussen, neem dan contact op met de desk accountmanagers van DAK Intermediairscollectief, bel 030 – 666 0007 of mail sales@dak.nl.